Tuesday, 11 December 2012

First Giveaway By SkyContactLens tamat !

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, tepat pukul 12 PM saya publish entri ni. Giveaway ni juga dapat sambutan. Seramai 73 orang yang menyertai. Pada mulanya, saya rasa mesti tak ramai yg join, sebab saya baru bukak blog untuk jual contact lens tapi nampaknya agak memuaskan jugak penyertaan ni :)

Saya nak minta maaf sangat sangat sebab terpaksa cepatkan masa tutup GA ni sebab saya agak busy & takut line lambat. Sepatutnya GA ni tamat pada pukul 12 AM tapi terpaksa tutup 12 PM :(

Semua yg join GA ni jangan risau oke, pegumuman pemenang akan dibuat secepat mungkin. Saya pun tak sabar sebenarnye nak umumkan pemenang walaupun saya belum random.org lagi. Tapi pemenang TOP REFERRAL dah ada. Maaf ye, kalau ada pape kesilapan sepanjang GA ni. Semoga SKY CONTACT LENS akan terus dapat sambutan. 


Pada sesiapa yg belum check senarai peserta atau nak check lagi klik sini .



BERITA BAIK: Kami akan memberikan diskaun kepada peserta-peserta First Giveaway By SkyContactLens yang berminat untuk membeli contact lens di SKY CONTACT LENS. Tak berminat nak pakai ? Ape salahnye hadiahkan kt orang kan :D 


Sebarang pertanyaan, hantar je emel kat skycontactlens@yahoo.com

Pastikan anda terus beri sokongan kepada SKY CONTACT LENS. Terima kasih ~



3 comments:

  1. hope i win , hope num 20 is an amazing and awesome number :3

    ReplyDelete