Friday, 18 January 2013

KAMI JUGA MENJUAL BAJU, DRESS

Hai semua. Alhandulillah, dah sebulan lebih sejak online shop ni dibuka dan agak mendapat sambutan :) Special thanks kepada yang telah pun membeli dengan kami. Macam tajuk tadi, kini Sky Contact Lens bukan sahaja menjual contact lens, tetapi kami jugak menjual baju. Macam biasa, kami jual dengan harga yang murah :D

bagi yang berminat untuk beli baju dari kami, boleh pergi ke facebook kami, klik SINI untuk dapat link facebook kami. Kalau ada permintaan nak beli maxi dress, baru kami jual ;)

Tq semua. Oh ya, cepat order sebelum promosi habis !

No comments:

Post a Comment